Potentieel in Teams & Organisatie

WORKSHOP 

POTENTIEEL in TEAM & ORGANISATIE
Systemische LeerCirkel


Potentieel is een hot item.

In je volle potentieel staan, zeggen we dan zo even. Of het team vanuit hun potentieel laten werken.

Het lijkt allemaal zo eenvoudig. En dat is het niet. 


Wat  is dat dan juist voor een individu, een team, een organisatie... zo in het potentieel gaan staan? Waar heb je dan afscheid van te nemen? Wie wordt er dan door geimpacteerd? Wat zou er dan verloren kunnen gaan? Welke patronen moeten er dan in de ogen gekeken worden? En willen we dat dan wel?


"Potentieel is een vorm van levensenergie. En levensenergie wil stromen.

Of dat nu voor individuen geldt, voor teams, organisaties, bedrijven of voor de samenleving als geheel: potentieel vraagt om geleefd te worden en iets te bewerkstelligen in de samenleving."  Bert Hellinger Instituut Nederland.


Ik zou het niet beter kunnen uitleggen. 


Wat is de systemische functie van potentieel? Systemisch kijken is niet kijken met een  romantische bril op.  Wat zijn de voorwaarden dat het kan stromen? Wat maakt dat het potentieel van een team of een organisatie geblokkeerd is? En is het allemaal wel zo eenvoudig om te werken vanuit het volle potenieel? Wat heb je dan werkelijk te doen als individu, team of organisatie?

Willen we dat dan eigenlijk echt wel? Want er zijn altijd consequenties aan verbonden. Soms helend, soms destructief, soms pijnlijk... en kwetsbaar.

Ik neem je graag mee op deze systemische ontdekkingsreis naar het potentieel in jezelf, je team en je organisatie.WAT GAAN WE DOEN?

Ik volg zelf een opleiding "Potentieel in teams & Organisatie" aan het Bert Hellinger Instituut Nederland (BHIN). Mijn vertrouwde plek van systemische herbronning en verdieping. Deze opleiding bestaat uit 3 modules, van telkens 2 dagen.

Na elke module aan het BHIN breng ik een aantal mini-opstellingen & systemische oefeningen mee om samen met jullie uit te testen.

Een aantal van deze kan je meenemen naar de werkplek.


Er wordt zeker ook ruimte voorzien om een aantal cases via een organisatieopstelling te onderzoeken. Deze worden door mij begeleid (en kan je zelf niet doen op je werkplek).


Het is vooral een samen ontdekken van wat potentieel voor jezelf en voor je organsitie kan betekenen.  VOORKENNIS


Voorkennis is niet nodig. Wel de zin en goesting om mee op ontdekkingsreis te gaan, systemische oefeningen te testen via je eigen cases en deze van de deelnemers. En vooral je systemische bewustzijn over potentieel aanscherpen, die van jezelf, je team, je organisatie.


POTENTIEEL in TEAM & ORGANISATIE

Systemische LeerCirkel

Sessie 1 - 18/03

Sessie 2 - 13/05

Sessie 3 - 1/07

13u tot 17u30


Gent (Melle)

UREN

  • Onthaal: 12u30
  • Start: 13u
  • Einde: 17u30
  • Pauze met koffie, thee & fruit


PRIJS 

  • 75€ excl. btw per sessie
  • 165€ excl. btw voor de reeks AANTAL DEELNEMERS

  • max. 12 deelnemers
  • min. 3 deelnemers


LOKATIE


Multifunctioneel centrum "Entre Cour & Jardin"
Brusselsesteenweg 263-265
9090 Melle