Home

DE WEEK VAN DE HSP


SYSTEMISCH KALIBREREN VAN JE HOOGGEVOELIGHEID 
Online Systemische Opstellingen


14 tot 20 juni 2020
Ik vind het fijn om te werken met wat er niet gezegd wordt. Omdat daar de kracht in verborgen zit om echt in verbinding te gaan met elkaar, het gezamenlijk doel, het groter geheel en de delen. 


" de essentie "


Systemisch werken maakt een essentieel deel uit om éénder welk project te begeleiden. Wanneer iets vast loopt, niet meer in beweging komt, wanneer het een patroon wordt, een dynamiek, is  het de moeite waard om samen de knoop te ontwarren vanuit systemisch perspectief. Want een aktieplan kan maar weer stromen als de dingen van de onder de waterlijn zichtbaar zijn. Om de juiste keuzes te kunnen maken, naast timing, scope en budget. Of om net niets te doen. 


Het allerliefst werk ik met systemische trajecten - een individu, een team, een organisatie.  Om samen te ontdekken. 


" co-creatie "


Dit kan via diverse wegen. Operationele HR projecten, Systemisch Faciliteren van People & Change. Waar structuur, energieveld, en cultuur met elkaar in verbinding gaan. Waar aktie en reflectie een nieuw evenwicht ontdekken, op maat van de organisatie, het team en het individu. Waar de systemische facilitator en de opdrachtgever samen het veld dragen, een holding space maken (een safe zone). 


" holding space"